Pályázat - Hagyd ránk, ha nincs kire

  • olvasó
  • 2012.10.05 / 14:57olvasva: 16
  • () Kommentelem!

Alapítványunk értéke az ember, ezen dolgozunk. Nekünk minden érték, ne hagyd elveszni a jövő homályában. Segítsük egymást.

Egy –egy lomtalanítás nem csak szemetet, de sokszor egy élet történetét meséli el annak, aki figyelmesen szemléli a lomokat. Fájó szívvel nézegetem a régi idők megsárgult fényképeit, leveleit, bútorait.

Az élet két legnagyobb ünnepe a születés és az elmúlás. Egyforma értékekkel érkezünk a világba, és egyformán távozunk. Még is fájó, hogy amiért emberi életünk során dolgoztunk nem kapja meg a megfelelő megbecsülést.

Alapítványunk értéke az ember, ezen dolgozunk. Nekünk minden érték, ne hagyd elveszni a jövő homályában. Segítsük egymást. A múlt nélkül nincs jelen. Az egyedül lét mindenkinek nehéz, idősnek, gyermeknek egyaránt. Ha használható ingó és ingatlan vagyonodat szeretnéd örökbe adni, cserébe mi szívesen látogatunk, kacagást – zsivajt adunk idős napjaidra.

Ha gondolod, segíthetjük egymást, hívj a 06 30/ 2181 204 telefonon, vagy látogass meg Hatvan, Erzsébet tér 11 szám alatti irodánkban.

Véleménye van? Szóljon hozzá a facebookon!