Célunk

„ Egy kis kovász, az egész kenyeret megkeleszti.” ezekkel a gondolatokkal kezdte meg alapítványunk a munkáját 2005-ben. Egy maroknyi csapat, fiatalok és felnőttek azon dolgoznak, hogy a világ jobb legyen. Ebbe a világba mindenki fontos, a legkisebbtől a legnagyobbik, kórtól, nemtől, etnikai hovatartozástól függetlenül.

Minden ember tehetséges valamiben. – napmint nap azon fáradozunk, hogy ezt felismertessük azokkal, akikkel találkozunk. Amit a gyermekeknek és fiataloknak nyújthatunk, hogy felfedezd ki is vagy valójában. Felkínálunk egy terített asztalt, minden jóval. Az ide betérőn a választási lehetőség, hogy mit vesz el az asztalról. Akár az egészet megeheti.

Az élet útjai nem könnyűek főleg a fiatalok számára. A mai robbanásszerűen fejlődő világ minden korosztálynak komoly kihívás. Az eligazodás útvesztőiben segítünk megtalálni azt, ami a tied. Az út végigjárása már egyéni feladat, de mindig ott állunk és segítünk, ha szükséged van rá.

Mi csak lehetőséget tudunk adni, és rajtad áll, hogy mit kezdesz vele.

Az életet meg kell élni minden nap. Szülőként, nyugdíjasként egyaránt. Fő irányvonalunk a gyermekek és fiatalok segítése, de sosem feledkezünk el arról, hogy család nélkül, idősek nélkül nem lenne egész a munkánk. Fontos, hogy a családokat erősítsük, az idős korosztály élettapasztalatát, bölcsességét megosszuk a felnövő nemzedékkel. Így mindenki helyet talál az alapítvány életében, és megélheti Önmagát.

Ajánló